ПОЧЕТНИ ЗИМСКИ АЛПИНИСТИЧКИ ТЕЧАЈ

У временском периоду од 15. фебруара до 8. марта 2018. године. Течај ће се одржати по новом Правилнику за организовање почетног алпинистичког течаја. Настава се одржава у просторијама Алпинистичког одсека Београда (од 15. фебруара до 8. марта, уторком и четвртком од 18 до 20х) и на теренима планинског масива Дурмитор у периоду од 24. фебруара до 3. марта 2018.

Цена течаја је 180 (стоосамдесет) евра у динарској против вредности на дан уплате, са плаћањем у 2 (две) рате. За учеснике млађе од 21 година, цена курса је 130 евра.
У цену је урачуната организација, инструктажа, коришћење комплетне техничке опреме, скрипта која покрива теоријски део курса, мајца и ЦД са фотографијама за успомену и наравно диплома за оне који успешно заврше курс. Полазници течаја сами сносе трошкове смештаја, исхране на терену, превоза и осигурања, што је обично још 60-80 евра..
Начин уплате ће бити објашњен на првом скупу заинтересованих 15.02.2018. у 18х у просторијама Алпинистићког одсека Београда, адреса: Тадеуша Кошћушка 70.

На течај се можете пријавити до 14. фебруара 2018. године на следеће начине:

  • попуњавањем онлине пријаве
  • лично на састанку Одсека четвртком од 20:30 часова

Састанак свих пријављених течајаца ће бити у четвртак 15. фебруара у 18 часовау просторијама Алпинистићког одсека Београда, адреса: Тадеуша Кошћушка 70.

Број полазника течаја је ограницен. Списак примљених полазника се формира на основу година, искуства и посвећености пријављених полазника као и на основу процене инструктора.

На крају течаја следи испит из теоријског дела и практичне наставе.

За сва питања обратите се АОБ-у на aob@aob.org.rs
За АО Београда. / Вођа течаја
Алп. Инструктор: Предраг Загорац